elingerdin

Följ med mig under min vardag och vad som händer i mitt liv med mina diagnoser

Nytt år, ny adress och nya möjligheter

Kategori: Allmänt

 
 
Hej alla mina älskade vänner ❤
 
Lusten att skriva har kommit tillbaka och då känner jag att man får passa på att sätta sig och skriva innan lusten försvinner.
Mycket har ändrats sen sist, har nämligen flyttat och snabbt gick det.
I januari började vi på allvar titta efter nytt boende, fick tag i denna hyresvärd vi har nu eftersom vi har vänner som bor hos dom och på det stället vi flyttat till. Tog kontakt med dem i slutet av januari början av februari tror jag och efter nån vecka hade vi lägenhet i natursköna Högsjö.
Att flytta är skitjobbigt men det flöt på helt okej fast det va mitt under corona tiderna, jag var jätte orolig över själv resan hur jag skulle klara den med min ångest och allt. Det tog ca 1 timme och 15 minuter typ men resan gick bättre än vad jag kunde ha trott och är så himla stolt över mig själv.
Nu har vi bott här i ca två månader och vi trivs hur bra som helst hittills och alla verkar ha hittat hem får hoppas detta håller i sig för nästa gång jag flyttar så blir det till värmland men inte än på några år.
 
Om ni följer min facebook eller instagram så har ni sett att vi fått en ny familjemedlem. En liten blandras flicka som fått namnet Chanel och har hunnit bli 5 månader gammal så hon är stora damen nu och växt har hon gjort sen hon kom då hon va minimal 😃
Alla är helt förälskade i henne och bortskämd av alla och hon älskar att busa och sova hehee Brukar säga att hon är min lilla terapi hund då hon har hjälpt mig så otroligt mycket. Jag kommer utanför lägenhet, promenerar och min ångest dämpas vilket är så skönt.