elingerdin

Följ med mig under min vardag och vad som händer i mitt liv med mina diagnoser

Dimman tjocknar

Kategori: Allmänt

Hej alla mina underbara vänner <3
 
Hoppas ni haft en underbar midsommar. Jag har inte firat den ett dugg, nog för att vi fick hem de två äldsta barnen så passade vi på att bara umgås istället då jag inte har sett någon mening med att fira midsommar sen jag var yngre och firade med släkten på mammas sida vilket jag tyckte var roligt.
 
Hamsterbebisarna börjar säljas har hittills sålt två stycket så nu är det bara sju kvar får hoppas att de också snart får ett eget hem. Det är väl en av ungarna som är väldigt liten som troligen får stanna en stund till och se om den växer till sig lite innan vi säljer den. 
 
Det känns som hela mitt inre befinner sig i en tjock dimma och jag hittar inte ut hur jaag än försöker. Allt som händer och sker runt omkring mig snurrar förbi och jag klarar inte av att greppa det. Orkar inte hantera små saker som dyker upp vill snarare sjunka ner i backen och gömma mig tills allt har lagt sig. Jag kanske är väldigt löjlig och knäpp men det är så som jag känner och jag kan inte ljuga för förr eller senare så spricker fasaden och då blir allt ännu värre.
 
Jag greppar i luften i hopp om en lösning eller att jag ska komma till insikt vad jag egentligen vill eller bara vad det är som sker runt omkring mig att få lite klarhet i mitt liv skulle kännas bra och befriande, förstår ni vad jag menar??
 
Jag går till kurator ( nu var det visserligen länge sedan jag var där men ändå) så har jag ändå svårt att släppa saker fast jag pratar om det om och om igen. Jag kan få tips på lösningar och hur jag ska hantera allt men det funkar liksom inte vet inte varför. Är det bara jag som är så? Vad är det för fel på mig? Jag vet att jag har svårt att gå vidare om inte problemet är löst, Varför kan jag inte det? 
Jag vet att jag i detta inlägg har många frågor men jag behöver verkligen svar för annars känns det som att jag bara fortsätter älta saker om och om igen utan att komma vidare och det är verkligen inte bra för mitt mående och jag vill verkligen må bättre.
 
Hoppas ni får en jättebra dag så hörs vi <3