elingerdin

Följ med mig under min vardag och vad som händer i mitt liv med mina diagnoser

Mitt liv nu :)

Kategori: Allmänt

Jag har så himla många saker som snurrar i mitt liv just nu. Jag har en underbar make, tre underbara bonusbarn, en fantasktisk blandras hund som heter Pongo.
Har precis flyttat in till Norrköping och trivs som fisken i vattnet. Det känns som om mitt liv har börjat ta form speciellt nu när jag äntligen ska ut på praktik.
 
Men varför känns det som att jag har en stor saknad i mitt liv?
 
Min familj där hemma är mamma som betyder allt för mig och som jag inte vet hur jag skule klara mig utan henne i mitt liv.
 
Jag har ju som sagt fyra syskon men har typ ingen kontakt med dem. Min äldsta bror och hans familj har jag lite kontakt med. De andra har jag inte pratat med på över ett år ochde verkar inte bry sig heller. Har försökt bjuda ner dem till mig och min familj över en helg och skickat sms till dem och frågat vad jag har gjort men får inga svar de vägrar prata med mig helt enkelt. Min pappa är likadan svarar mig inte när jag frågar ch går när jag kommer. Vad ska jag göra? Har pratat med mamma om det och hon blir ledsen för min skull och har försökt prata med pappa om det med utan att lyckats och hon orkar inte så mycket pga sin sjukdom. De har inte sagt grattis för att jag har gift mig, inte skrivit eller sagt grattis när jag fyllt år så va fan är det för fel?
 
Hur ska jag få reda på det när ingen vill prata med mig?
 
Är det för mycket begärt att jag vill ha ett svar?
 
Känner mig så ensam just nu, när jag är med min makes familj så känner jag mig mer ensam än förut eftersom jag har ingen mer än mamma att dela min lycka och sorg med eller prata gamla minnen med eller gå på stan ta en fika eller vad som helst.
 
Vad ska jag göra SNÄLLA kom med förslag.
 
Just nu blir min hälsa sämre pga allt detta och samtidigt inte får någon hjälp av sjukvården gör att man tappar lusten till allt!