elingerdin

Följ med mig under min vardag och vad som händer i mitt liv med mina diagnoser

Uselt humör

Kategori: Allmänt

Hej alla mina älskade vänner <3
 
Det har verkligen varit usla dagar då jag inte kunnat somna och haft ont. Har kännt mig ganska pigg och allert under dagarna men sen kommer kvällarna och min kropp vill inge mera, magen är värst den har strulat riktigt ordentligt och haft en hunger känsla ständigt och det är skit jobbigt och när man äter så har man ingen direkt matlust utan mår ännu sämre hoppas det ger sig snart.
 
Idag är det en sådan där usel dag, har typ bara sovit 1,5-2 timmar var tvungen gå upp kl 6 för att lämna bilen på service och detta medföljer att mitt humör inte är det bästa utan är sur och grinig hela tiden vill bara sova och skrika rakt ut och tyvärr så går det ju ut över resten av familjen vare sig jag vill eller inte :( 
 
Jag var bara tvungen att få skriva av mig lite och hoppas på att mitt humör sedan blir bättre och att jag imorgon vaknar glad igen, men till dess så håller jag mig undan från resten av familjen och försöker bita mig i läppen samtidigt.
 
Tur för mig att derien Outlander finns så jag kan kolla på men den första säsongen har jag snart sett färdigt på och är som besatt av den vilket jag inte trodde jag skulle bli. Så jag rekomenderar verkligen er att titta på den serien!
Jag tror jag ska låna böckerna också och läsa dem på så sett får man en mer helhetsbild :)
 
Jag hoppas ni har en bättre dag än vad ag har iallafall <3