elingerdin

Följ med mig under min vardag och vad som händer i mitt liv med mina diagnoser

Rutiner

Kategori: Allmänt

Hej mina älskade vänner ❤


Det är äntligen måndag och skolan har äntligen börjat igen. Tråkigt dock att sommaren är slut men kan inte påstå att det har varit någon direkt sommar men vill ändå inte att vintern ska komma. Att skolan har börjat betyder att man får tillbaka rutinerna igen och dagarna går snabbare utan rastlösa barn hehehe det verkar även på barnen att de tycker det är skönt och de har även längtat.

Var på gymmet nu på eftermiddagen trots en nästan sömnlös natt och en trött kropp som inte ville annat än att ligga i sängen sov ändå en timme under eftermiddag vilket jag inte borde ha gjort men till gymmet kom jag och körde ganska lugnt men inte för lugnt men lyssnade på kroppen vilket var nog väldigt bra.

Vågen går sakta men säkert ner i lugn takt huvudsaken är ju iallafall att den går ner hehehe så nu är det snart bara 6 kilo från första delmålet hehehe får klappa mig själv på axeln och känna mig ganska duktig 😁

Nu väntar sängen för ska upp tidigt och köra Lilleman till skolan då skoltaxin inte kommer igång förens den 4 september.


Sköt om er så länge glöm inte att kommentera och sprid ut denna blogg så fler kommer in och hälsar på 😀