elingerdin

Följ med mig under min vardag och vad som händer i mitt liv med mina diagnoser

Dagen med mycket känslor

Kategori: Allmänt

Hej alla mina älskade vänner <3
 
Kan inte denna vecka vara slut snart? Varken jag eller gubben har speciellt mycket energi just nu och får väldigt lite sömn då minsta grabben bestämt sig för att komma in mitt på natten och ta upp hela sängen zzzzz på morgonen är det inte bättre. Eftersom jag och gubben tar varannan dag att skicka iväg barnen till skolan så får den andre sova lite extra länge så idag var det min tur att få sova, men tror ni att jag fick det?? nepp ni gissade rätt jag blev väckt tidigt då den ena va på väldigt dåligt humör. Vill bara sova :( Så hela dagen har det varit skratt ena stunden och skrik nästa men hela tiden har ljudnivån varit på max så mitt huvud bankar snart ut ur skallen. Visst är det roligt att ha barn :) 
 
Skulle ha varit hos kuratorn idag men tror ni att jag hann nepp rätt igen och snön gjorde det inte lättare utan satte käpparna i hjulet så fick ringa och boka om. Jag och gubben åkte till biblioteket och hämtade paket från ica och handlade lite istället så vi fick något gjort iallafall :) 
 
Så nu är det äntligen kväll, barnen sover och man får lite egen tid och framför allt tystnad. Visst jag älskar barnen över allt annat men värdesätter kvällarna enormt mycket då man får tid att ladda batterierna :)
Sitter nu i soffan och glor på film medan jag skriver här kanske skriva lite på boken innan sängen ropar. Har några idéer till boken men ska få ur dem från huvudet också hehehe
Imorgon blir det att gå upp tidigt för det är min dag men annars ska jag nog göra så lite som möjligt det låter väl som en bra idé eller hur?
 
Ha det bra nu allihopa <3