elingerdin

Följ med mig under min vardag och vad som händer i mitt liv med mina diagnoser

Flyttkaos

Kategori: Allmänt

 På de senaste dagarna har det verkligen varit flyttkaos då vi flyttat till en större lägenhet utanför stan. Trivs redan jättebra men det står kartonger överallt och orken finns verkligen inte där. EDS:en protesterar högt genom att göra det svårt för mig att röra min kropp ordentligt och värken är obeskrivlig. Det är sådana dagar man önskar att man inte hade EDS.
Vi vart superglada att vi hade diskmaskin och tvättmaskin i lägenheten men det fick vi ju ångra eftersom diskmaskinen funkar inte och tvättmaskinen kommer inte förrens i december så inget som underlättar här inte när man står med diskvatten ända upp till armbågarna men egentligen ska man väl inte klaga. Denna lägenhet är så mycket bättre än den gamla, den är större, har bättre kök men större kyl och frys och dessutom finns det hiss så man slipper alla dessa trappor när man ska hem eller bort vilket är guld värt när benen inte funkar.
Nu måste jag väl fortsätta packa upp allt som ligger i kartongerna så man kan börja få det lite hemtrevligt här hemma för står inte längre ut med denna kaos :)