elingerdin

Följ med mig under min vardag och vad som händer i mitt liv med mina diagnoser

Allt Snurrar!

Kategori: Allmänt

Jag är verkligen kass på att skriva i bloggen just nu fattar verkligen vad det är med mig?
Mycket händer, mycket stannar upp och mycket försvinner.
Min sjukdom ska tydligen om undersökas, läkaren jag har här tror inte att jag har den, fast många läkare i värmland har sagt att det inte råder några tvekan om det, jag blir så himla arg och trött. När ska jag få sätt punkt för något och gå vidare med mitt liv?
Ångesten ska jag ÄNTLIGEN få hjälp med att bearbeta för nu har den blivit ännu värre, fått till och med hjälp av arbetsförmedlingen att sätta press på läkaren här så att det händer något.
Med min familj är det inte lika roligt, jag har det bra med min make och hans tre barn är verkligen glad att jag har dom men familjen i värmland tappar jag mer och mer kontakt med eller rättare sagt har ingen kontakt med dem förutom min underbara mamma som betyder allt för mig <3
Min ena bror pratar jag med ibland och hälsar på hans familj som är underbara personer som inte säger något ont om något men annars pratar jag typ inget med pappa, mina två systrar och min ena bror. Vet inte vad det är som är fel eller vad jag har gjort, får inga svar när jag ringer eller smsar eller mailar. Man kan ju tycka att ett lite svar och förklaring varför de undviker mig och tycker så illa om mig så att man slapp gå här och vara oviss varför man blir utstött!
Jag är jätte orolig för mamma varje gång jag ser henne verkar hon vara sämre :(  Jag har så dåligt samvete att jag inte är där hos henne och tar hand om henne.
Jag vet att det är inte det hon vill, utan vill att jag ska leva mitt liv och följa mina drömmar.
Ska försöka att inte göra henne besviken och att inte göra min älskade mormor där uppe i himlen besviken. Det är de personerna jag verkligen vill göra stolta över hur jag är som person och vad jag väljer att göra med mitt liv.
Saknar båda jätte mycket, Mamma som jag träffar kanske en gång i månaden och försöker ringa till när jag har möjlighet och Mormor som sorgligt nog gick bort den 7 december 2011 <3
De är mina förebilder!
Alla andra som stöter ut mig och vägrar pratat med mig kan dra något gammalt över sig och inte räkna med att jag kommer finnas där för dem när det är de som behöver mig när de inte finns där nu när jag behöver dem som mest!