elingerdin

Följ med mig under min vardag och vad som händer i mitt liv med mina diagnoser

Framtiden

Kategori: Allmänt

Det var länge sedan jag skrev och mycket har hänt. Jag har träffat min livs kärlek som jag nu ska gifta mig med :) Har flyttat från orten där jag kommer ifrån och flyttat till kärleken i östergötland :)

Har även fått reda på att jag inte har ms utan en sjukdom som heter EDS som gör att jag är överrörlig, ostabil i kroppen, ont i kroppen mm. Gött att jag äntligen har fått svar på varför jag hade sånna problem med kroppen, varför jag ramlade och hade ont. Inte kul att veta att jag kommer ha så här hela livet men bättre det än att inte veta.

Min älskade underbara mormor har gått bort den 7 december 2011. Den värsta dagen i mitt liv när jag fick beskedet av min mamma. Mormor var min bästa vän, min stora idol, min familj. Saknaden är stor, skulle ge vad som helst för att få tillbringa en dag till med henne. Jag saknar hennes röst, hennes doft, hennes leende och våra pratstunder. Jag vet att hon är med mig och vakar över mig men man kan inte låta bli att sakna. Jag vet att det kommer gå över men fast det har gått tre månader sen hon gick bort så gör det fortfarande ont och jag vill bara gråta :(

Mamma och jag har fått bättre kontakt vi pratar så fort vi får chansen. Hon talar om för mig att hon älskar mig och är stolt över mig. Detta har jag väntat på att få höra hela mitt liv :) Kanske är det en bra tid för mamma nu utan samma depressioner? Hoppas det för det är så hemskt när hon är deppad hon är värd ett bättre liv än att behöva vara som ett paket :(

Samtidigt som jag och mamma fick bra kontakt så har jag och pappa glidigt isär. Han har sårat mig så otroligt mycket med sina hårda ord och brist på ord att han är stolt över mig eller stöttar mig. Jag vet att han sliter men kan inte låta bli att känna mig ledsen över att det blivit så. Väntar på att han ska komma och be om ursäkt men kanske någon gång i framtiden.

Jag tror min framtid ser ljus ut med ny hemort, ny familj som älskar mig och ett liv som jag har bestämt hur jag vill att det ska levas :)