elingerdin

Följ med mig under min vardag och vad som händer i mitt liv med mina diagnoser

Solen försöker göra mig pigg

Kategori: Allmänt

Hej mina älskade vänner ❤


Oj vilket väder det blev idag. Från att det var kallt och ruggigt ute så är det strålande sol nu visserligen fortfarande kallt men fint 😃

Sitter nu ensam hemma och myser i soffan medan de andra är på bas träning. Har hunnit handlat lite idag vilket behövdes men varför har maten blivit så dyrt? Man kan knappt köpa någon mat utan att det ska kosta skjortan hur har de tänkt att man ska ha råd? Vi köpte ändå billigaste varorna. 

Denna dag har jag planerat någorlunda vad jag ska göra och det har gått förvånansvärt bra om jag får säga så 😄 det är något som jag måste göra egentligen varje dag men det blir inte alltid så tyvärr.

På kvällarna passar jag på att ha en stund för mig själv enda gången på dagen jag får ha det. Då blir det film som gäller för hela slanten och det är avkopplande för mig men problemet är ju att fast man har hur många filmer som helst så har man typ sett allt så då har man inget nytt att se. Så lustigt det är och det är bara de samma filmerna man ser också om och om igen.

Är det någon av er som firar halloween?
Jag gör det inte men den stora ska ha nått i skolan men jag har varken lust eller råd att köpa en dräkt som kostar flera hundra för en kväll. Varför ska ens man fira det? Känns som om jag är den enda som inte förstår grejen men nåja nått ska jag väl komma på till henne. 

Nu är det dags att åka och hämta familjen och fixa lite käk.

Ha en fortsatt bra dag ❤