elingerdin

På denna blogg berättar jag om mitt liv och hur det är att leva med ehlers danlos syndrom EDS, panikångest, ångest och depression

Utslagen

Kategori: Allmänt

Hej alla mina älskade vänner <3 

Jag är totalt utslagen, näsan är täppt och det känns som att jag ska brinna upp. Jag har varken energi eller ork att göra något alls. Skulle ha börjat med ångest medicinen idag men får vänta till vecka 44 eller iallafall tills jag jag är frisk igen. Jag känner att kroppen försöker kämpa med förskylningen så då vill jag inte att kroppen ska vänja sig med medicinen samtidigt brukar inte bli så bra då om jag känner min kropp rätt. 

Jag har inte varit så aktiv här på sistone och det beror på att jag inte alls har mått bra som jag skrev i mitt senaste inlägg och det har ju inte direkt blivit bättre men måste försöka iallafall göra något kanske mår jag lite bättre av att skriva av mig och ha kontakt med er. 

Det är som sagt mycket just nu med en ångest som gör att jag inte funkar i vardagen, EDSen som gör sig ofta påmind och kanske nått annat. På det att ha ett fungerande familjeliv blir ibland för mycket för mig och allt jag önskar är att ha ett fungerande liv och det har jag inte för tillfället.

Har ni några förslag vad ni vill att jag ska skriva om här på bloggen så skriv i så fall till mig så jag vet vad ni vill läsa här.

Ta hand om er

Kramar i mängder (null)

Kommentera inlägget här: